Ga naar de inhoud
Home » Bascul X Spraakwaterval | workshop Spoken Word

Bascul X Spraakwaterval | workshop Spoken Word

Bij start festival Sunsation is een crossover workshop tussen live electronic music van Bascul en Spoken Word van Spraakwaterval.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 21 juni om 15.30 uur, bij Observatorium, Lelystad. Reserveer hier je ticket!

Als start van het unieke poëziefestival Sunsation slaan Spraakwaterval, Bascul en het festival hun handen ineen voor een inspirerende schrijfworkshop en de kans om mee te doen aan het open podium op de vrijdagavond.

Tijdens deze workshop zal je worden geleid in het schrijven op muziek met het prachtige landschap van het Robert Morris Observatorium als inspiratiebron.

Mart, de oprichter van Spraakwaterval, zal samen met de live electronische muziek van Bascul deze speciale schrijfworkshop verzorgen. Op basis van verschillende electronische soundscapes en muziek zal er een samenwerking ontstaan tussen jou (de schrijver) en de muziek. Met als eindresultaat een semi-improvisatorisch symbiotische performance, waarbij je leert hoe tekst en geluid elkaar kunnen versterken.

Door middel van verschillende werkvormen en muzikale sferen zal je in deze 2,5 uur durende workshop verscheidende teksten schrijven, die je in de veilige sfeer met andere schrijvers al kan oefenen. Hierbij is de kans dat je tijdens het open podium op de vrijdagavond je net geschreven tekst samen met Bascul kan opvoeren.

Of je al veel ervaring hebt, of nog helemaal niks, dit evenement is perfect voor mensen die graag willen schrijven, en mensen die de magie tussen tekst en geluid willen ervaren. Schrijf je vooral in voor deze inspirerende, gezellige workshop; wat een perfecte opening is voor jouw Sunsation 2024 ervaring.