Ga naar de inhoud
Home » Catering

Catering

Bezoekers van Sunsation hoeven wat eten en drinken betreft niets tekort te komen. Vanaf vrijdagmiddag 21 juni, zodra het festival van start gaat, is er een drankenbar en een foodtruck geopend.

De Buurjongens/De Buurmeiden

Sunsation werkt bij de editie 2024 samen met de sociale horecaonderneming De Buurjongens/De Buurmeiden: een project waarin Lelystadse jongens en meiden worden opgeleid tot echte Italiaanse pizzabakkers en barista’s. Met hun speciaal daarvoor gebouwde foodtruck verzorgen de jongeren hapjes en drankjes op feesten en staan ze op festivals, waaronder nu ook Sunsation.

Het doel is dat jongeren hun talenten ontwikkelen, maar vooral dat ze weer heel trots op zichzelf worden. Kijk voor meer informatie op cateringdebuurjongens.nl!

Bij de foodtruck van De Buurjongens zijn tijdens het poëziefestival verschillende soorten pizza’s, diverse belegde broodjes, schepijs en warme dranken (koffie/thee) verkrijgbaar. Voor frisdranken, wijn en bier is er een aparte bar.

Ontbijtservice

De Buurjongens/Buurmeiden bieden voor de zaterdagochtend een speciale ontbijtservice. Voor € 7,50 kun je een ontbijtpakket bestellen.