Ga naar de inhoud
Home » Robin Kampschoer & zoophis.

Robin Kampschoer & zoophis.

Robin Kampschoer & zoophis. is onderdeel van Bascul X Sunsation | de nacht in

Robin Kampschoer

Robin Kampschoer, sinds het begin van de jaren ’90 actief op het gebied van elektronische muziek, is een artiest en componist wiens werk het terrein bewandelt tussen hedendaagse dansmuziek en experimentele elektronica.

Met een unieke identiteit, niet toe te geven aan tijdelijke trends, blijft Kampschoer altijd trouw aan zichzelf.

Naast het uitvoeren van techno- en livesets in clubs en op festivals over de hele wereld, omvatten ongebruikelijke projecten meerdere live jamsessies met andere artiesten zoals; STOOR’s Stay Home Soundsystem, AV Surround Sound livesets op het Fusion Festival in Duitsland, een AV ambient liveset in het Palais de Tokyo museum in Parijs, en andere AV-projecten en installaties zoals het “Self Pollinating Light Organ” voor het Amsterdam Dance Event in 2015.

Zijn uitgebrachte muziek omvat EP’s en albums op STOOR, Rudiment, Dynamic Reflection, Diffuse Reality, Methodical, ATD Records, LET Recordings, Awesome Soundwave, Redevice, Bangbang, Studio Soulrock en anderen.

Optredens in clubs en op festivals zijn: Fusion Festival, Mixed Munich Arts, Palais de Tokyo, Paradigm, Reaktor, Shelter, Sisyphos, Studio 80, Thuishaven, Tresor, Trouw, Welcome To The Future, Zouk Kuala Lumpur en vele anderen.

Eerdere en huidige samenwerkingen zijn onder meer Speedy J, het Koninklijk Concertgebouworkest, Manuel Rodrigues aka Deepred.tv en anderen.

Socials
Insta: https://www.instagram.com/robinkampschoer/
Facebook: https://www.facebook.com/robinkampschoermusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/rkampschoer
Bandcamp: https://robin-kampschoer.bandcamp.com/album/sessions-ep
…zijn label RMK: https://rkm-music.bandcamp.com/ 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHAilu1bypOiRnqdaeCqbtg?

Zoophis.

Sophia (zoophis.) onderzoekt vanuit diens makerschap als audiovisueel kleinkunstenaar, de wereld om zich heen. Vanuit teksten waarin de individuele ervaring voorop wordt gesteld, maakt die vanuit een kwetsbare positie het onbespreekbare, bespreekbaar. De combinatie van kennis en kunst wordt toegepast om de brug te kunnen slaan tussen de wetenschap en de wereld.

zoophis. visualiseert en componeert diens gedachtengoed in heavy-bass soundscapes, Spatial Poetry, beeldende gedichten en prikkelende nieuwsbrieven. Diens kunst is een ware belevenis, waarin het publiek aan de hand wordt meegenomen.

muziek | socials
@zoophis. (soundcloud)
@zoophis (instagram)